4 Mayıs 2015 Pazartesi

Bitter in dibine vurmak isteyenlere... Yok böyle bir lezzet!!



Çikolatalı fıstıklı Pasta

Malzemeler

Uno kakaolu pastaban
dr oetker toz çikolatalı sos
Hazır sıvı krema
100gr  bitter çikolata
damla çikolata
dilediğiniz kadar tane antep fıstığı
500ml+keki ıslatcak kadar süt

Yapılışı:

Sıvı kremayı ocakta hafif ılıtın ama kaynamamasına dikkat edin. Ilık olunca içine parçaladığınız bitter çikolataları atın ve iyice eriyene kadar karıştırın.O soğuyana kadar Pastabanın iki tarafını da sütle biraz ıslatın ve iki tarafına da çikolatalı kremanın yarısını sürün. Dövdüğünüz fıstıkların yarısını koyun üstüne pastabanın ikinci katını kapatın üstüne kremanın diğer yarısını sürün biraz dolapta soğuduktan sonra tarifine göre yaptığınız ve soğuttugunuz çikolata sosunu iyice üzerine sürün. Biraz daha dolapta soğuttuktan sonra üzefine dilediğiniz kadar damla çikolata ve fustık serpebilirsiniz.

1 gece buzdolabında beklesin.. afiyet olsun😊😍




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder