20 Mayıs 2015 Çarşamba

Botanik Park'ta keyifli bir gün..


Çocuklarınızla son derece  keyifli bir gün geçirebileceğiniz huzur ve eğlenceyi aynı mekanda bulabileceğiniz  nadir yerlerden.. ama bazı eksiklikleri de yok değil oyüzden merak edenler için  her yönden değerlendirmeye çalışacağım.. 


Düğüm şeklinde yapılmış tünel kaydırak oldukça ilgi çekici ve eğlenceli(serra ilk denemede korkmasın diye beraber kaydık da ordan biliyorum :) hem tırmanırken efor sarfettiriyor hem de kayarken eğlendiriyor) 

Sizin de çocuğunuz benimki gibi dinazor hayranıysa bir kaç tane dev dinazoru görünce sevinç çığlıkları atabilir.. 

Ördekler ve göl gerçekten çok huzur verici ayrıca gölde yunuslarla ailece gezi yapabilirsiniz  ama göl maalesef okadar da temiz değil.. 


Şişme oyun alanı gerçekten benim kızların favorisi oldu hem tırmanıp canları acımadan atlayış yapabiliyorlar hem de doyasıya zıplayıp kayabiliyorlar ama haftasonu her çocuk için  sadece 10dk sı 5tl. (haftaiçi daha uzun süreymiş.) belden bağlamalı trambolin, küçük sandal ve akülü araba kiralama gibi oyunlar için de jeton almak zorundasınız ve her jeton 5tl.

Park alanı temiz ince kum üzerine kurulmuş ve çocuklar rahatça kumda çıplak ayak gezip oynayabiliyorlar.. 

tünel kaydırağa tırmanırken Serra.. 

Yorulmuş minik kuşlarım..

  Hoşuma gitmeyen yönü oturacak doğru düzgün bir cafe veya restourant tarzı bir yer olmaması.. Öyle bir yer için büyük bir eksik..  yorulup birşeyler yemek veya bir kahve içmek istiyorsunuz ama maalesef sadece düğün organizasyonları için bakırköy belediyesinin bir yeri var ama o da cafe tarzı bir yer değil kısacası beklentimi pek karşılamıyor o açıdan hayal kırıklığıydı benim için çünkü eğer yemek yiyip dinlenebileceğimiz bir yer olsaydı akşama kadar orda kalabilirdik.
Etrafta fotoğraf çektiren bol bol gelin ve nişanlı çift görebilirsiniz gerçekten de bunun için çok uygun bir yer..

Giriş için bir ücret alınmıyor. Bir de insanlar çoğunlukla hazırlıklı bir şekilde pikniğe gelmiş aslında belki de o yüzden beklediğim gibi bir yer yok çünkü herkes pikniğini yapıp dinlenip doyasıya eğlenmeye devam edebiliyor siz de hazırlıklı giderseniz güne  daha mutlu bir   şekilde devam edebilirsiniz.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder