17 Haziran 2015 Çarşamba

İkbal Termal Spa& hotel hatıraları..




     Afyon da tatil yapacaksanız ve 5 yıldızlı  termal hotel de bir tatil düşünüyorsanız kesinlikle İkbal termal otel i tavsiye ederim..

Kalite olarak gerçekten gönül rahatlığıyla  herşey  1.sınıf diyebilirim..

Odalar ve otelin heryerinde en kaliteli malzeme kullanılmış ve görebileceğiniz en temiz otellerden..heryer mermer ve gıcır gıcır..




Yemeklerin lezzeti anlatılmaz yaşanır her öğün et ve balık çeşitleri hem bol hem de bütün yemekler en ksliteli restourant formatında, servislerve hizmet müthiş..Sucukları hiç anlatmıyayım..  Açıkçası buraya gelmeden önce fiyatlar termal otele göre çok yüksek gelmişti ama geldikten sonra sebebini anladım.. 

Yalnız kesinlikle tam pansiyon gelmenizi tavsiye ederim, bizimki öyleydi öğle yemekleri çok sakin oluyor ve istediğiniz zaman cafede çay kahve sınırsız içebiliyorsunuz, yarım pansiyonlarda sadece ikindi çayı ve öğle yemeği yerine, kek, poça tarzı servisler var.. 

1 açık erkek bayan karışık havuz, 1kapalı bayan havuzu, 1 kapalı aqualı karışık havuz ve 1 termal havuz var, havuzlar gayet temiz.. Benim gibi güneşlenmek için açık bayan havuz beklentisi olan varsa maalesef bayan havuzu kapalı alanda o konuda aradğımı bulamadım.. 

Spa merkesi gayet güzel, fitness salonu çok büyük ve aletler yepyeni kullanmaya kıyamıyor insan..spor hocası ve diyetisyen var, yağ ölçümü de yapılıyor..

Gece alkolsüz eğlence arayanlar için night club da var.. Ben uğradım mezuniyet gecesinden gelen gençler vardı ve   bayağı eğleniyorlardı😊
Ayrıca canlı müzik de her akşam var.. 


Çocuklar için mini club hizmeti gayet güzel, oyun alanı çok büyük çocuklar hiç sıkılmıyor. Çocuklara ilgi alaka da gayet profesyonel. Ama 4 yaş altı velisiz alınmıyor maalesef.. 



Bahçedeki oyun alanı



İkbal den çıkar çıkmaz yine İkbal in kendine ait olan Afium outlet çarşısı var hem eski Afyon evlerinin şeklinde yaparak eski dokuyu korumuş hem de beymen, koton, mango, mavı jeans, lacoste, nike, english home, madam coco gibi arıyacağınız bütün markaların outlet mağazaları var.. Yani  hem avm gibi aluşveriş yapıp hem de kapalı alanda kalmadan hava alıyorsunuz.. Dinlenebileceğiniz Mado, Özsüt gibi cafelerin yanısıra  kaliteli restourantlar  da var.. Açıkçası ben en çok çarşıyı beğendim.. 




Aktiviteler ve eğlence çok fazla değil ama istediğiniz sakin, huzurlu, dingin, lezzetli ve kaliteli bir tatilse aradığınız yer burası diyebilirim.. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder