17 Temmuz 2014 Perşembe

Kitap Onerileri 2..Yagmur Sonrasi





 Yine Sarah Jio nun surukleyicilikten ote insani icine cekip goturen kitaplarindan bir digerini onerecegim.Kitap 347 sayfa ve 19 bolumden olusuyor.

  Kitap 1942 yilinda ikinci dünya savasinin  En kizgin zamaninda Bora Bora adasindaki savasa gonullu hemsire olarak giden nisanli bir kizin yasadiklarini anlatiyor..Aslinda once savas kitaplarindan sikiliyorum diye okumak istemedim ama sonra iyi ki okumusum dedirten bir kitap kesinlikle..Hemsire kizin gittigi adada yasadigi buyuk aski,sahit olduklari bir cinayetin gizemine kapilmalari ve sonra farkli yonlere savrulan hayatlar..yanlis anlasilmalar,arkadas İhaneti..ama neolursa olsun unutulmayan bir ask...
 Daha once okudugum Mart Menekseleri ne uslup olarak cok benziyor hatta konu olarak bu kitapta da yarisindan sonra bir gizem cozulmeyi bekleyen soru isaretleri ve dolayisiyla karsi konulmaz bir merak duygusu hakim..

Kitabin içine girip sürüklendiğinize kitabin sonuna geldiginizde pisman olmiyacaksiniz..Sonuyla da insani buyuleyen bir eser..Mutlaka okuyun derim..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder