19 Haziran 2014 Perşembe

Ruhumun Derinliklerine Yolculuk...Sarot'da bir tatil



Eger siz de sehrin gurultusunden,stresinden kesmeksinden bunaldiysaniz ve korna sesi,egzos dumanina degil de tertemiz bir havaya,kus civiltilarina,yemyesil bir manzaraya uyanmak istiyorsaniz kesinlikle tavsiye edebilecegim bir yer..

Doyasiya kitap okumak..

orman havasini cigerlerinize cekerek tracking yapmak..

Cocuklarin full time eglenmesi,kahkahalarini dinlemek..(en guzeli de yemek saati
ooh mis gibi koktu diyerek sofraya geliyorlarve uyku saatinde de yataga yapisiyorlar resmen,sirf bunun icin bile gelinir;))

termal havuz disinda acik havuz ve guneslenmek icin etrafi korunakli uygu ortam da var yani benim gibi tesetturlu bayanlar icin hem yuzerek saglikli kalmak hem de normalde pek alamadigimiz d vitaminini guneslenerek depolamak mumkun..

sauna,buhar odasi,hamam disinda birkac gune kadar tuz terapisi de hizmete giriyor..

ayrica ailece havuza giremeyenler icin ucretsiz rezervasyon yaptirilan aile havuzlarindan yararlanmak da mumkun..

Piknik yerleri ve semaverle cay servisi yapilan cardaklar da yapilmis bu sene..

Cocuklar icin eglence anlaminda pek bir sey yoktu ama bu sene park ve iceriye kres de yapilmis.(kres ogretmeni dun baslamis orasi da sanirim yarin faaliyete geciyormus.)

Ayrica bu sene cafeler de artmis canli muzik olarak sadece turk sanat muzigi soyleyen bir amcamiz vardi hala sadece o var yani aksam da sakinlesen ruhumuzu uyandirmiyoruz..

Havuzlardan ciktigimizda hava serinse hic disariyla temas etmeden alttaki kapali yollardan direk evinize gitmeniz mumkun boylece cocugunuz da usutmez..kisin gelenler bu avantajdan dolayi sicak olan acik havuza ustlerine kar yagarken bile girip daha sonra usumeden alttan isitmali sicacik evlerine gidebiliyorlarmis..

Evler 15gunde bir temizlenip yeni misafirlere hazirlaniyor kendiniz de istediginizde elektrik supurgesi,utu,utu masasi isteyebiliyorsunuz..Herhangi birseyde sorun olursa camasirlik, veya baska bir malzeme hemen yenisini getiriyorlar..

Camasir makinesi,kurutma makinesi de ucrrtsiz kullanilabiliyor ve her dairede bulasik makinesi var.

Restouranti,pidecisi ve yakin yerlerde alabalik tesisleri var..

Dezavantajlarindan da bahsederek herseye hazirlikli gelmenizi saglamak isterim..

Oncelikle cocuklu aileler icin Sarot Termal Vadi de misafirler icin bir doktor yok en yakin gidebileceginiz hastane Mudurnu da devlet hastanesi kisacasi benim gibi 2/3poset ilacla hava makinesi falan ne lazimsa tedbirli gelmek gerekiyor..aksamlari da orman havasi biraz serin oldugu icin cocuklar usutebilir veya havuzda mikrop kapabilir..

Yaslilar icin de yuruyen yollar yapilacagi soylenmis henuz oyle bir calisma yok yani onlar icin yorucu olabiliyo o acidan.(sadece 1 adet yuruyen merdiven var bacaginda problem olanlar icin yetersiz.)Asansor yok ama yeni geldiginizde esyalarinizi tasiyan elemanlar var..

Evler gorsellik olarak cok guzel dusunulmus ama kullanilan malzemelrr pek saglam degil..

Market yetersiz kalabiliyor butun ihtiyaclariniz icin ama yakinda koy var..

Kendi aracinizla gelmek daha mantikli gelirken herzaman otogardan servis bulamayabiliyorsunuz..

Yani cok fazla beklentide bulunmazsaniz sade sakin dogayla icice kafa dinlemek icin ideal bir tatil olabilir..Benim icin de bu sene ramazan oncesi iyi bir doping oldu dogrusu..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder